Gå til hovedindhold
din browser understøttes ikke
For at bruge ASOS anbefaler vi, at du anvender de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari eller Edge
ASOS-forsiden
Begynd at skrive for at søge, brug piletasterne til at navigere, og tryk Enter for at vælge

Teknisk

Kan du hjælpe mig med min ASOS-konto?

Opdater dine kontooplysninger
Skift din adgangskode
Styring af sociale medie-konti
Slet din ASOS-konto

Hvordan opdaterer jeg mine kontooplysninger?

Du skal have en ASOS-konto for at opdatere dine oplysninger. Når du har logget ind, skal du følge nedenstående trin:

  • Adgangskode – Vælg 'Skift adgangskode' og indtast din nuværende adgangskode, efterfulgt af din nye kode. Sørg for, at koden er mellem 10-100 tegn.
  • E-mailadresse – Gå til 'Mine oplysninger' og indtast den e-mailadresse, du gerne vil kontaktes på.
  • Leveringsadresse – Gå til 'Adressebog' og vælg 'Tilføj ny adresse'. Hvis det er din foretrukne leveringsadresse, så husk at angive den som din standardadresse.
  • Betalingsmetoder – Åbn 'Betalingsmetoder' for at se gemte oplysninger. Du kan tilføje en ny betalingsmetode eller opdatere dine oplysninger.
  • Kontaktpræferencer – Vælg 'Kontaktpræferencer', og vælg hvordan du helst vil høre om vores seneste eksklusive kampager og tilbud.

Husk at gemme dine ændringer. Bare så du ved det, eventuelle ændringer vil ikke påvirke ordrer du allerede har afgivet. 

Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, så følg 'Glemt adgangskode?´-linket på login-siden. Du vil blive bedt om at indtaste din e-mailadresse, som er knyttet til din ASOS-konto. Vi sender dig derefter et link direkte til din registrerede e-mailadresse, som du kan bruge til at oprette en ny adgangskode til din konto.

Kan du ikke finde e-mailen? Vi anbefaler, at du tjekker din spam-mappe.

Bemærk
: Hvis du indtaster din e-mailadresse og/eller adgangskode forkert tre gange, vil din konto blive låst i 30 minutter.

Hvordan forbinder jeg til mine sociale medie-konti?

Skal du oprette en ny ASOS-konto? Du kan forbinde din sociale medie-konto til din ASOS-konto ved at registrere dig med dit Apple ID, Facebook- eller Google-konto.

Hvis du vælger at skjule din personlige e-mailadresse, når du registrerer dig med dit Apple ID, vil Apple generere en e-mailadresse for dig. For at se den genererede e-mailadresse, gå til Apple ID-indstillinger på din enhed eller log ind på din Apple ID-kontoside.

Har du allerede en ASOS-konto? Du vil ikke kunne forbinde en ny social medie-konto til din ASOS-konto.

Er du allerede registreret med brug af en social medie-konto? Hvis du gerne vil tilføje en adgangskode til din konto, så vælg ikke Apple-, Facebook- eller Google-loginknappen.

I stedet:

  • Indtast den e-mailadresse, der er forbundet til din Apple-, Facebook- eller Google-konto i e-mailfeltet på loginsiden.
  • Vælg 'Fortsæt'.
  • Hvis vi genkender din konto, vil du se valgmuligheden 'Indstil adgangskode'.

Når du har angivet en adgangskode, kan du logge ind med enten din e-mailadresse og adgangskode eller dit Apple-, Facebook- eller Google-login.

Vil du gerne fjerne forbindelsen til en social medie-konto? Gå til fanen 'Sociale kontoer' under 'Min konto' og vælg 'Afbryd'. Hvis du har tilmeldt dig med en social konto, skal du oprette en adgangskode for at blive ved med at kunne tilgå din konto med din e-mailadresse.

Bemærk: Hvis du afbryder forbindelsen til en social konto, vil du ikke derefter kunne oprette forbindelse til en anden social medie-konto.

Hvordan sletter jeg min ASOS-konto?

Hvis du gerne vil slette din ASOS-konto, skal du gøre sådan her:

iOS-app: Log ind på konto og gå til din kontoside. Klik på tandhjulsikonet (øverste højre hjørne), hvor du vil kunne se valgmuligheden at slette din konto. Vælg denne mulighed, og følg trinnene, som er beskrevet på skærmen.

Android-app: Log ind på din konto og gå til dine app-indstillinger (klik på ikonet med tre linjer i det øverste venstre hjørne og vælg app-indstillinger). Når du har gjort dette, kan du scrolle ned til valgmuligheden 'Slet min konto'. Vælg denne mulighed, og følg trinnene, som er beskrevet på skærmen.

Hvis du ikke har vores app, skal du kontakte vores kundeservice og oplyse mindst to af de følgende informationer:

  • Din fødselsdate;
  • Din faktureringsadresse;
  • Din registrerede e-mailadresse.

Når du har bekræftet dette, kan vi fortsætte med at slette din konto. Husk, at sletningen af din konto er permanent og ikke kan fortrydes.

Hvis du hellere vil tage en pause og afmelde dig vores nyhedsbreve og opdateringer, så følg dette link for mere information.

Relaterede spørgsmål og svar