Gå til hovedindhold
din browser understøttes ikke
For at bruge ASOS anbefaler vi, at du anvender de nyeste versioner af Chrome, Firefox, Safari eller Edge

Teknisk

Jeg vil gerne slette min ASOS-konto - hvad skal jeg gøre?

Vi er kede af at se dig gå! 
Husk, at din ASOS-konto er gratis og giver dig mulighed for at shoppe alle vores tilgængelige produkter på hjemmesiden. Din konto giver dig også mulighed for at drage fordel af vores rabatter og nye varer!

1. Hvordan sletter jeg min ASOS-konto? 

Hvis du har vores iOS-app, skal du følge nedenstående instruktioner:

For at slette din konto i vores iOS-app skal du logge ind på din konto og gå til din kontoside (personikonet nederst i højre hjørne). Når du har gjort dette, skal du klikke på tandhjulsikonet, som giver dig mulighed for at slette din konto.

Hvis du har vores Android-app, skal du følge nedenstående instruktioner:

For at slette din konto i vores Android-app skal du logge ind på din konto og gå til dine app-indstillinger (klik på ikonet med de tre linjer i øverste venstre hjørne, og vælg 'App-indstillinger'). Når du har gjort dette, kan du scrolle ned til den del, hvor der står 'Slet min konto', som du så kan klikke på. Det kræver kun et par simple trin, før din konto er slettet - mere skal der ikke til!

Hvis du gerne vil slette din ASOS-konto via vores website, skal du kontakte vores kundeservice:

Du skal sende os en email, hvori du bekræfter følgende oplysninger:

  • Din fødselsdato
  • Din faktureringsadresse 
  • Din registrede e-mailadresse

2. Vi sletter din konto

Så snart du har bekræftet disse oplysninger, vil vi slette din konto og sende dig en e-mailbekræftelse om, at din konto er blevet slettet.

Men bare rolig, hvis du ændrer mening og gerne vil shoppe hos os igen, kan du bare give os besked. Så sørger vi for, at du bliver en del af ASOS-universet igen, så snart du igen har bekræftet ovenstående oplysninger. Alternativt kan du registrere dig hos os med en anden e-mailadresse her.

Har du brug for en pause fra ASOS?

Du kan prøve at framelde dig vores nyhedsbreve, hvis du bare har brug for en lille pause fra os. Du kan enten klikke på linket nederst i vores e-mails eller gå ind på din konto. Klik på 'Kontaktpræferencer', fjern krydset ud fra de forskellige bokse, og klik på 'Bekræft præferencer'. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 7 dage, før ændringerne træder i kraft.

Hvis du igen ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du tilmelde dig igen ved at kontakte vores kundeservice eller ved at logge ind og sætte kryds i boksene ud for de forskellige kontaktpræferencer på din kontoside - husk at trykke på 'Gem' til sidst!